T Á J É K O Z T A T Ó FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL

A Heves Megyei Önkormányzat, mint konzorciumvezető – a Heves Megyei Kormányhivatal és az Agria Térségfejlesztési nKft konzorciumi partnerekkel – sikeres pályázatot nyújtott be „Paktum a Gazdaság- és Foglalkoztatásfejlesztésért Heves megyében” címmel a Terület és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében, a TOP_Plusz-3.1.1-21 számú „Megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések” című felhívásra.

Ezzel megtörtént az első lépés arra vonatkozóan, hogy az elmúlt években létrehozott megyei foglalkoztatási paktum együttműködés folytatódhasson a 2021-2027-es fejlesztési ciklusban.

A projekt elsődleges célja, hogy a munkaadók igényeit kielégítendő bér- és járulék-, valamint képzési támogatással növelje a foglalkoztatottságot. Ennek keretében közel 1400 álláskereső munkához jutását tudjuk támogatni. A források megfelelő tervezése érdekében elengedhetetlenül szükséges megismerni a vállalkozások, az álláskeresők és a munkavállalók véleményét, igényeit, melyre vonatkozóan rövid kérdőívek kerültek összeállításra.

A kérdőíveket a Heves Megyei Önkormányzat honlapján lehet elérni 2022. március 31-ig.

https://hevesmegye.hu/hu/teruletfejlesztes/c/kerdoivek-kitoltese