Újra szemétszedés!

Kedves ostorosi lakosok és környékbéliek!

Tavaly tavasszal kezdeményezett szemétszedésünk közel 100 segítő kéz részvételével nagyon eredményesen zárult. Sokat járva az erdőket és a vidéket sajnálatos módon tapasztalom, hogy újra rengeteg helyen szemetes a természet.

Jövő szombaton, április 9-én, szeretnénk ismét megismételni az elöző évi megmozdulást és ezzel megtisztítani környezetünket a közelgő Húsvétra.

Ehhez szeretném kérni a segítségüket, hogy újfent, összefogva tegyünk lépéseket.

Böjt László Polgármester Úrhoz fordulva azonnali támogatást kapott a kezdeményezés és az önkormányzat már be is szerezte a tárgyi feltételeket.

Magam és csapatom nevében egy kis ebéddel szeretnénk a résztvevőknek kedveskedni és meghívni a megújult udvarunkra. Sajnos tavaly erre nem került sor, hiszen a covid időszak alatt erre nem volt lehetőség. Ez egyben egy kis közösség összekovácsoló is lehetne, melyet Polgármester Úrral már régóta szeretnénk megvalósítani, hiszen olyan sokan élünk itt a faluban, de oly keveset tudunk egymásról.

Igaz részünkről a terület feltérképezése megtörtént, de várjuk a javaslatokat, hogy ki melyik falurészt látja szemetesnek, ami megtisztításra szorul.

Én előre is köszönöm a pozitív hozzáállást mindenkinek! A tavalyi évben lelkesen csatlakozókat pedig idén is hatalmas örömmel várjuk.

Üdvözlettel:

Böjt László és Marsi Zsolt